ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία για την εκτέλεση 9 χειριστών drones που αιχμαλωτίστηκαν στο Κουρσκ

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ρωσικής πλευράς

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία για την εκτέλεση 9 χειριστών drones που αιχμαλωτίστηκαν στο Κουρσκ

Την εκτέλεση 9 Ουκρανών στρατιωτών αναφέρουν ουκρανικά δημοσιεύματα λέγοντας πως όλοι τους ήταν χειριστές drones, στην περιοχή του Κουρσκ.

Οι 9 Ουκρανοί συνελήφθησαν από το ρωσικό Στρατό στην περιοχή του οικισμού Zeleny Shlyakh στο Κουρσκ, πριν οι Ουκρανοί προλάβουν να τον εγκαταλείψουν.

Και οι εννέα είναι ή ήταν χειριστές drones και πολλοί απο τους Ουκρανούς χειριστές drones έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου και εκτελέσεις Ρώσων τραυματιών ή Ρώσων που έχον καταθέσει τα όπλα κατά την διάρκεια της μάχης.

Σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα τις πληροφορίες για την φερόμενη εκτέλεση των Ουκρανών έσωσε η 1η ανεξάρτητη τεθωρακισμένη Ταξιαρχία του ουκρανικού Στρατού.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της ταξιαρχίας, οι Ρώσοι εκτέλεσαν «χειριστές drone και προσωπικό υποστήριξης» στην περιοχή του οικισμού Zeleny Shlyakh.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες κινούνταν προς τις θέσεις τους, πιστεύοντας ότι βρίσκονταν σε μια σχετικά ασφαλή περιοχή, αλλά αναγκάστηκαν να εμπλακούν σε μάχη με τους Ρώσους και απάντησαν στα πυρά. Ωστόσο, τα πυρομαχικά τους ήταν περιορισμένα και τελικά αναγκάστηκαν να παραδοθούν, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Οι λεπτομέρειες διερευνώνται ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.