ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουκρανία: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια – Η ενημέρωση της ΔΟΑΕ

Πύργος ψύξης και άλλος εξοπλισμός του σταθμού υπέστησαν ζημιές

Ουκρανία: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια – Η ενημέρωση της ΔΟΑΕ

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS τις πρώτες πρωινές ώρες, επικαλούμενο τη Rosatom, τη ρωσική δημόσια επιχείρηση πυρηνικής ενέργειας, μετέδωσε ότι η κύρια φωτιά στο υπό τον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας ηλεκτροπαραγωγικό πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας κατασβέστηκε.

Νωρίτερα, η ουκρανική δημόσια επιχείρηση πυρηνικής ενέργειας Energoatom ανέφερε μέσω Telegram ότι πύργος ψύξης και άλλος εξοπλισμός του σταθμού υπέστησαν ζημιές.

Το TASS ανέφερε επίσης, επικαλούμενο τη Rosatom, πως υπέστη ζημιά πύργος ψύξης και, επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, πως πλέον το στοιχείο αυτό του συστήματος για να ψύχονται αντιδραστήρες έχει πάψει να λειτουργεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) ανέφερε πως ενημερώθηκε πως δεν υφίσταται κίνδυνος «για την πυρηνική ασφάλεια» στον σταθμό, τον μεγαλύτερο της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.