ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουκρανία: Σκοτώθηκε ο στενός συνεργάτης του Β.Ζαλούζνι από έκρηξη στον εορτασμό των γενεθλίων του

Τραυματίστηκε και ο 13χρονος γιος του

Ουκρανία: Σκοτώθηκε ο στενός συνεργάτης του Β.Ζαλούζνι από έκρηξη στον εορτασμό των γενεθλίων του

Σκοτώθηκε τη Δευτέρας (6/11) ένας εκ των στενών συνεργατών του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων (Α/ΓΕΕΔ) της Ουκρανίας, ο ταγματάρχης Γενάντι Τσαστιακόφ από έκρηξη που σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σπίτι του, κατά τον εορτασμό των γενεθλίων του.

«Σήμερα, ο συνεργάτης και στενός φίλος μου βρήκε τραγικό θάνατο κατά τον εορτασμό των γενεθλίων του με συγγενείς», ανακοίνωσε ο Α/ΓΕΕΔ στρατηγός Βαλέρι Ζαλούζνι μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Telegram. Σύμφωνα με τον ίδιο, το δυστύχημα προκλήθηκε από έκρηξη κατά το άνοιγμα δώρων για τα γενέθλιά του ταγματάρχη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ουκρανικών μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για έκρηξη χειροβομβίδας.

Μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και ο 13χρονος γιος του ταγματάρχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας γίνεται λόγος για «απρόσεκτο χειρισμό πυρομαχικών», ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.