ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Ζελένσκι: «Υπάρχει χάος στη Ρωσία, αποσύρετε τα στρατεύματά σας»

«H ασφάλεια της ανατολικής πτέρυγας της Ευρώπης εξαρτάται αυστηρά από την άμυνά μας»

Β.Ζελένσκι: «Υπάρχει χάος στη Ρωσία, αποσύρετε τα στρατεύματά σας»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Ρωσία μετά την ανταρσία των μισθοφόρων της Wagner με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να τονίζει ότι αυτό το συμβάν έδειξε το χάος που επικρατεί στη χώρα.

«Σήμερα ο κόσμος μπορεί να δει ότι οι αφέντες της Ρωσίας δεν ελέγχουν τίποτα. Και αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Απλά πλήρες χάος. Απουσία οποιασδήποτε προβλεψιμότητας», δήλωσε ο Ζελένσκι στο βραδινό βιντεοσκοπημένο μήνυμα του.

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι οι Ουκρανοί δεν θα σιωπήσουν, δεν θα παραμείνουν αδρανείς και ότι «η ασφάλεια της ανατολικής πτέρυγας της Ευρώπης εξαρτάται αυστηρά από την άμυνά μας».

Και απευθυνόμενος στον Πούτιν στα ρωσικά, ο Ζελένσκι είπε: «Όσο περισσότερο παραμένουν τα στρατεύματά σας στη ουκρανική γη, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καταστροφή που θα φέρουν στη Ρωσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.