ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Ουκρανός πρεσβευτής στην Βρετανία: “Το ζήτημα των εδαφών δεν είναι ύψιστης σημασίας για την Ουκρανία”

Βλέπει πιθανότητα ειρηνευτικής διαδικασίας με την Ρωσία

Ουκρανός πρεσβευτής στην Βρετανία:  “Το ζήτημα των εδαφών δεν είναι ύψιστης  σημασίας για την Ουκρανία”

Σε πλήρη διαφοροποίηση από τις θέσεις του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι ο Ουκρανός πρεσβευτής στην Βρετανία Βάλερι Ζαλούζνι. Ο Ζαλούζνι που μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων (Φεβρουάριος 2024) απαλλάχθηκε των καθηκόντων του και τοποθετήθηκε από τον Ζελέσκι πρεσβευτής στην Βρετανία.

Σε δηλώσεις του ο Ζαλούζνι άφησε να εννοηθεί ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να προχωρήσει σε ειρηνευτική συμφωνία με την Ρωσία ακόμη και αν έχανε εδάφη.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph το ζήτημα των εδαφών δεν είναι υψίστης σημασίας για την Ουκρανία όσον αφορά τη διευθέτηση της σύγκρουσης με τη Ρωσία” είπε ο Ζαλούζνι προσθέτοντας ότι:

Οι εγγυήσεις ασφαλείας είναι πιο σημαντικές για το Κίεβο”.

Να σημειωθεί πως ο Ζελένσκι έχει αποκλείσει κάθε συμφωνία με την Ρωσία εάν δεν επιστραφούν όλα τα ουκρανικά εδάφη όπως τα αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.