ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...

Παλαιστίνιος αναγνώρισε το σπίτι όπου εξοντώθηκε ο Γιαχία Σινουάρ – «Ήταν το δικό μου»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία σχέση με τον Σινουάρ, σημειώνοντας: «Ποτέ δεν είχα ποτέ καμία σχέση εγώ και τα αδέρφια και οι γιοι μου με αυτό»

Παλαιστίνιος αναγνώρισε το σπίτι όπου εξοντώθηκε ο Γιαχία Σινουάρ – «Ήταν το δικό μου»

Ένας Παλαιστίνιος κάτοικος της Ράφα βλέποντας τα ντοκουμέντα από την εξόντωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ από δυνάμεις του Ισραήλ, αναγνώρισε το σπίτι του.

Ο λόγος για τον Ασράφ Άμπο Τάχα, ο οποίος, όπως υποστήριξε στο BBC, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο εξοντώθηκε ο ηγέτης της Χαμάς από τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ.

Ο Παλαιστίνιος εμφανίστηκε σοκαρισμένος, καθώς αναγνώρισε το μερικώς κατεστραμμένο κτήριο στα πλάνα του ισραηλινού drone ως το σπίτι του στην οδό Ibn Sena στη Ράφα, στη νότια Γάζα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η πρώτη που αναγνώρισε το σπίτι τους ήταν η κόρη του. Αρχικά δεν την πίστεψε μέχρι ο αδερφός του να επιβεβαιώσει προς το σπίτι ήταν όντως δικό του.

«Ήμουν σαν “ναι αυτό είναι το σπίτι μου” και είδα τις φωτογραφίες και σοκαρίστηκα», είπε ο Τάχα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία σχέση με τον Σινουάρ, σημειώνοντας: «Ποτέ δεν είχα ποτέ καμία σχέση εγώ και τα αδέρφια και οι γιοι μου με αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος και η οικογένειά του έφυγαν από το σπίτι στις 6 Μαΐου, όταν το Ισραήλ διέταξε εκκένωση, ξεκινώντας την επίθεση στη Ράφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.