ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παράξενος θάνατος 36χρονης influencer από την Τυνησία

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ένα γιοτ στη Μάλτα

Παράξενος θάνατος 36χρονης influencer από την Τυνησία

Σε ηλικία 36 ετών, η γνωστή influencer ομορφιάς από την Τυνησία, Farah El Kadhi, απεβίωσε στη Μάλτα κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η σορός της βρέθηκε σε ένα γιοτ, και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, φαίνεται ότι η νεαρή γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Η 36χρονη Farah μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Mater Dei στην πόλη Msida, στα ανατολικά του νησιού, αφού βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο γιοτ στις 17 Ιουνίου.

Ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί ενός ενωμένου πολιτικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και να νικήσει τον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ σε εθνικές εκλογές;

  • Ν.Ανδρουλάκης (2%, 260 Votes)
  • Σ.Κασσελάκης (8%, 1.258 Votes)
  • Χ.Δούκας (10%, 1.649 Votes)
  • Μ.Χριστοδουλάκης (2%, 356 Votes)
  • Α.Τσίπρας (22%, 3.620 Votes)
  • Άλλος (13%, 2.085 Votes)
  • Κανείς (41%, 6.576 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.197

Loading ... Loading ...

Ωστόσο, οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή αποδείχθηκαν άκαρπες.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Ιnstagram ήταν από την Μύκονο στις 7 Ιουνίου όπου η εντυπωσιακή Farah πόζαρε όλο σκέρτσο φορώντας ένα μακρύ φόρεμα σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις.

Η άτυχη γυναίκα συνήθιζε να δημοσιεύει φωτογραφίες της στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο σε μία μαρίνα στη Μάλτα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Τυνησίας, το άψυχο σώμα της δεν έφερε τραύματα.

Η Farah είχε φθάσει εν πλω στο μικρό νησί για να απολαύσει διακοπές μιας εβδομάδας, γράφουν οι Times της Μάλτας.

Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή όπως και δικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προσθέτει το δημοσίευμα.

Η συνάδελφος της, Soulayma Hneynia, η οποία ζει στη Μάλτα και συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι «Love Island Malta», ήταν μία από αυτές που επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της αφού της τηλεφωνούσε συνεχώς και δεν μπορούσε να την βρει.

«Το θετικό της πνεύμα άγγιξε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν» υποστηρίζει η Soylayma.

Υπάρχουν επίσης κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή «ειρηνικά στον ύπνο της» ύστερα από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram, η Farah El Kadhi ήταν αρχιτέκτονας στην εταιρεία Key Concept.

Ως influencer σε θέματα ομορφιάς ήταν τόσο δημοφιλής με τους ακολούθους της να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Η Farah είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει την επικοινωνιακή της μαεστρία και δημοφιλία στα social media για την προώθηση του δικού της fashion brand, ονόματι bazarbyfaf.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρξαν όμως και μεγάλοι οίκοι μόδας που την πλήρωναν αδρά για να προωθήσει τις δικές τους δημιουργίες στο προφίλ της, όπως γράφουν οι Times της Μάλτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.