ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραλίγο «στενή επαφή» Su-35 με F-16 κάπου στην Αλάσκα (βίντεο)

Το αμερικανικό αεροσκάφος αναχαίτιζε στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-95

Παραλίγο «στενή επαφή» Su-35 με F-16 κάπου στην Αλάσκα (βίντεο)

Βίντεο που δημοσίευσε η Διοίκηση Αεράμυνας Βόρειας Αμερικής (NORAD), δείχνει τη στιγμή που F-16 αναχαιτίζει δύο ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95MS Bear-H στην Αλάσκα.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ένα ρωσικό Su-35S Flanker να πραγματοποιεί έναν πολύ επικίνδυνο ελιγμό ακριβώς δίπλα από το αμερικανικό μαχητικό, περνώντας μπροστά του με υψηλή ταχύτητα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η αμερικανική διοίκηση καταγράφηκε από το πιλοτήριο του F-16C και δείχνει πόσο ξαφνιάστηκε ο Αμερικανός πιλότος από τον αιφνιδιαστικό ελιγμό του ρωσικού Su-35.

Η επίσημη δήλωση του Πενταγώνου αναφέρει πως «η Διοίκηση Αεράμυνας Βόρειας Αμερικής (NORAD) εντόπισε και παρακολούθησε 4 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στην ADIZ της Αλάσκα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2024. Τα ρωσικά αεροσκάφη παρέμειναν σε διεθνή εναέριο χώρο και δεν εισήλθαν στα αμερικανικά ή καναδικά εθνικά σύνορα. Αυτή η ρωσική δραστηριότητα παρατηρείται τακτικά και δεν αποτελεί απειλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.