ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Πνευματικός πόλεμος στην Ατλάντα: Καθολικοί Ναοί ετοιμάζουν λειτουργίες και ολονυκτίες κατά της “μαύρης σύναξης” των σατανιστών

Καμάλα Χάρις σε Χριστιανούς: “Αυτή η συγκέντρωση δεν είναι για εσάς”

Πνευματικός πόλεμος στην Ατλάντα: Καθολικοί Ναοί ετοιμάζουν λειτουργίες και ολονυκτίες  κατά   της “μαύρης σύναξης” των σατανιστών

Λειτουργίες θα τελούν οι καθολικοί ναοί στην Ατλάντα της Τζόρτζια, για να παράσχουν πνευματική προστασία την ίδια ημέρα που θα πραγματοποιηθεί μια σατανική «μαύρη λειτουργία» στις 25 Οκτωβρίου με σκοπό να «καλέσουν» τρεις δαίμονες!

Ο τοπικός επίσκοπος σημείωσε ότι αυτή η «βλάσφημη και άσεμνη αντιστροφή της Καθολικής Λειτουργίας» θα βεβηλώσει έναν αφιερωμένο οικοδεσπότη, τη Θεία Ευχαριστία – το Σώμα, το Αίμα, την Ψυχή και τη Θεότητα του Ιησού Χριστού «με τον πιο ποταπό τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Η «μαύρη σύναξη» θα πραγματοποιηθεί από το παράρτημα του σατανικού Ναού της Ατλάντα.

Η κλοπή και η βεβήλωση της Θείας Ευχαριστίας διευκολύνεται σημαντικά με την ευρεία λήψη της Θείας Κοινωνίας στο χέρι, σε αντίθεση με την καθολική πρακτική.,

Ο Αρχιεπίσκοπος Gregory John Hartmayer της Αρχιεπισκοπής της Ατλάντα κατήγγειλε το τελετουργικό ως «σοβαρή ιεροσυλία» και κάλεσε «όλους τους Καθολικούς της Αρχιεπισκοπής της Ατλάντα να αντιμετωπίσουν αυτήν την επίθεση στην πίστη μας μέσω προσευχής, μετάνοιας και προσευχών.

Σε υπόμνημα του προς τους κληρικούς, και το προσωπικό της επισκοπής ζήτησε «κάθε ενορία να πραγματοποιήσει Θεία Ώρα με Ευλογία για να τιμήσει την πραγματική παρουσία του Χριστού στη Θεία Ευχαριστία… ως πράξη επανόρθωσης αυτής της προτεινόμενης ιεροσυλίας».

Ορισμένοι καθολικοί Ναοί θα προσφέρουν επίσης τη Θυσία της αληθινής Λειτουργίας για να αντιμετωπίσουν τη «μαύρη σύναξη». Η Λειτουργία είναι η ανανεωμένη Ιερά Θυσία του Γολγοθά, στην οποία ο Θεός Υιός προσφέρεται στον Θεό Πατέρα, και ως εκ τούτου έχει άπειρη αξία.

Ο πάστορας της Αγίας Κλερ της Ασίζης στο Άκγουορθ, στα περίχωρα της περιοχής του μετρό της Ατλάντα, ανακοίνωσε μια Θεία Επανόρθωση που είχε προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου και ζήτησε από τους ενορίτες να προσευχηθούν για τη «μεταστροφή όλων όσων σχεδιάζουν να παρευρεθούν σε αυτή τη θηριωδία».

Η Βυζαντινή Καθολική Εκκλησία των Θεοφανείων του Κυρίου μας στο Ρόσγουελ ανακοίνωσε την προσφορά Θείας Λειτουργίας στις 3 μ.μ. στις 25 Οκτωβρίου για να αποτρέψει και να μηδενίσει τη σχεδιαζόμενη σατανική μαύρη μάζα στην Ατλάντα».

«Ο Ιησούς Χριστός δεν μπορεί φυσικά να υποστεί καμία απολύτως βλάβη από τις πράξεις τους, αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι να αποτρέψουμε την κλοπή και τη βεβήλωση της Θείας Ευχαριστίας», αναφέρει το εκκλησιαστικό δελτίο.

Ο σατανικός Ναός (TST) πραγματοποιεί τακτικά «μαύρες συνάξεις» και το 2019, το παράρτημά του στο Χιούστον επιβεβαίωσε ότι βεβήλωσε ένα αφιέρωμα με απεχθή και βλάσφημα λόγια.

Αν και στον ιστότοπό της η TST ισχυρίζεται ότι τα μέλη δεν πιστεύουν στο υπερφυσικό, διεξάγουν σατανικές τελετουργίες, κατέχουν νόμιμα θρησκευτικό καθεστώς ως «εκκλησία», και υποστηρίζουν τις αμβλώσεις ως θρησκευτικό τελετουργικό έχοντας μηνύσει το Τέξας και την Ιντιάνα για τους περιορισμούς των αμβλώσεων. λόγους «θρησκευτικής ελευθερίας».

Ιδρύθηκε το 2013 και αναγνωρίστηκε ως «εκκλησία» από το IRS το 2019, το TST ξεκίνησε ως πολιτικός οργανισμός με στόχο να μειώσει την παρουσία της θρησκείας στη δημόσια σφαίρα.

Σε ομιλία της η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατιών Καμάλα Χάρις συνέστησε σε μια ομάδα ατόμων που φώναζαν ότι “ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος”, να πάνε αλλού γιατί η συγκέντρωσή της ΄δεν η κατάλληλη για αυτούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.