ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πορτογαλία: Ανήλικος μαχαίρωσε έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό σε σχολείο

Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο

Πορτογαλία: Ανήλικος μαχαίρωσε έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό σε σχολείο

Η πορτογαλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 12χρονος τραυμάτισε σήμερα με μαχαίρι έξι συμμαθητές του και έναν εκπαιδευτικό σε σχολείο της πόλης Αζαμπούζα, περίπου 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λισαβόνας. 

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, παρότι ένα κορίτσι διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορά αστυνομικού που έσπευσε στο σχολείο.

Μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο.

Ο δράστης «άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβλεπε», είπε ο δήμαρχος Σιλβίνο Λούσιο στο CNN Portugal.

Σε δηλώσεις του αργότερα στο δίκτυο SIC Notícias αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες: ύστερα από έναν διαπληκτισμό, ο 12χρονος έφυγε από το σχολείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έβγαλε τότε από το σακίδιό του κάτι που έμοιαζε με αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε αδιακρίτως σε όποιον βρισκόταν γύρω του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.