ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προσβλητική δήλωση της Δημάρχου του Παρισιού προς τους Ρώσους αθλητές: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι»

Άμεση απάντηση από τη Μαρία Ζαχάροβα

Προσβλητική δήλωση της Δημάρχου του Παρισιού προς τους Ρώσους αθλητές: «Δεν είστε  ευπρόσδεκτοι»

Σε μια προσβλητική δήλωση κατά των Ρώσων αθλητών που αποκαθηλώνει και το πνεύμα του Ολυμπισμού (περί εκεχειρίας) προχώρησε η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Όπως είπε η ίδια «Θέλω να πω στους Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Παρίσι», σημείωσες η Hidalgo.

Άμεση ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα:

«Καλό Πάσχα στη Δήμαρχο του Παρισιού Anne Hidalgo και σε όλο το ρωσοφοβικό στρώμα των σημερινών γαλλικών αρχών!

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη μοναδική εμπειρία μας από την ενασχόληση με τη Γαλλία στα καλύτερά της, αλλά ας μην τολμήσει κάποιος να τα βάλει μαζί μας…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.