ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρωθυπουργός του Λιβάνου: «Πλέον βρισκόμαστε σε ανοιχτό πόλεμο με το Ισραήλ»

«Ελπίζω τα πράγματα να μην κλιμακωθούν περαιτέρω»

Πρωθυπουργός του Λιβάνου: «Πλέον βρισκόμαστε σε ανοιχτό πόλεμο με το Ισραήλ»

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίμπ Μικάτι, δήλωσε σήμερα, Κυριακή (22/9), πως η χώρα του βρίσκεται, πλέον, σε ανοιχτό πόλεμο με το Ισραήλ.

Την Κυριακή (22/9), ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποσχέθηκε στη Χεζμπολάχ πως «αν δεν πήρε το μήνυμα, θα το πάρει» και δήλωσε ότι το Ισραήλ θα λάβει «ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκαταστήσει την ασφάλεια» και θα επιστρέψει τους ανθρώπους με ασφάλεια στα σπίτια τους κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Λιβάνου.

«Οι απειλές δεν θα μας σταματήσουν.

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις στρατιωτικές δυνατότητες», δήλωσε από την πλευρά του αναπληρωτής αρχηγός της Χεζμπολάχ, Ναΐμ Κασέμ, μιλώντας στην κηδεία του Ιμπραήμ Ακίλ, υψηλόβαθμου διοικητή της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε στο χτύπημα του Ισραήλ την Παρασκευή στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Ανέφερε επίσης πως:

«Η Χεζμπολάχ εισέρχεται σε μία νέα φάση ξεκαθαρίσματος ανοικτών λογαριασμών, στον πόλεμό της με το Ισραήλ».

«Αυτό που με ανησυχεί είναι το ενδεχόμενο ο Λίβανος να μετατραπεί σε μία άλλη Γάζα», δήλωσε ο επικεφαλής του ΟΗΕ σε σύντομη συνέντευξή του στο CNN καθώς αρχίζει η εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.