ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρωτοφανές: Εργαζόμενη της Wells Fargo πέθανε στο γραφείο της και την ανακάλυψαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά!

Την ανακάλυψε τυχαία η ασφάλεια του κτιρίου

Πρωτοφανές: Εργαζόμενη της Wells Fargo πέθανε στο γραφείο της και την ανακάλυψαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά!

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 29/08, 22.23): Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα των ΗΠΑ, που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το περιβάλλον που επικρατεί στους εργασιακούς χώρους σήμερα.

Μια γυναίκα 60 ετών που εργαζόταν για το μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Wells Fargo στην Αριζόνα πέθανε στη δουλειά, στο γραφείο της, αλλά την ανακάλυψαν τέσσερις ολόκληρες μετά!

Η Denise Prudhomme, 60 ετών, βρέθηκε για τελευταία φορά στο Wells Fargo στα Tempe στις 7 το πρωί στις 16 Αυγούστου, επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα των Tempe στο USA TODAY την Πέμπτη.

Το άψυχο σώμα της όμως βρέθηκε σε ένα γραφείο στον τρίτο όροφο του κτιρίου στις 20 Αυγούστου, οδηγώντας την ασφάλεια της τράπεζας να καλέσει την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε  αργότερα ο θάνατος της άτυχης γυναίκας είχε επέλθει στις 4:55 μ.μ., της 16ης Αύγουστου.

Τα αίτια και ο τρόπος θανάτου εκκρεμούσαν από το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με το Γραφείο Ιατροδικαστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η αρχική έρευνα δεν εντόπισε κάποια σημάδια εγκληματικής ενέργειας, οπότε  το πιθανότερο είναι η γυναίκα να κατέληξε από παθολογικά αίτια.  Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αρχές κάνουν συνεντεύξεις από υπαλλήλους στην τοποθεσία Wells Fargo για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Οι εργαζόμενοι της Wells Fargo ανέφεραν την ύπαρξη άσχημης μυρωδιάς, αλλά θεώρησαν ότι ήταν πρόβλημα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανέφερε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KPNX επικαλούμενος έναν υπάλληλο που δεν κατονομάζεται.

Το γραφείο της γυναίκας βρισκόταν στον τρίτο όροφο και δεν ήταν κοντά στον κεντρικό διάδρομο, οι δε  περισσότεροι υπάλληλοι της Wells Fargo στο γραφείο εργάζονται εξ αποστάσεως, αλλά το κτίριο διαθέτει ασφάλεια 24/7.

Η Wells Fargo & Company είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με σημαντική παγκόσμια παρουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 35 χώρες και εξυπηρετεί πάνω από 70 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Είναι ένα συστημικό σημαντικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σύμφωνα με το Συμβούλιο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και θεωρείται μία από τις «τέσσερις μεγάλες τράπεζες» στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την JPMorgan Chase, την Bank of America και τη Citigroup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.