ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυροβολισμοί στη Στοκχόλμη: Μαθητές του ίδιου σχολείου θύμα και θύτης – Είχαν προσωπικές διαφορές

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Σουηδία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συμμορίες

Πυροβολισμοί στη Στοκχόλμη: Μαθητές του ίδιου σχολείου θύμα και θύτης – Είχαν προσωπικές διαφορές

Εφιαλτικές στιγμές βίωσαν εκατοντάδες παιδιά σε σχολείο της Σουηδίας κοντά στη Στοκχόλμη, όταν ένας έφηβος δέχθηκε πυροβολισμούς πιθανά από έναν συμμαθητή του.

Ευτυχώς η κατάσταση υγείας του μαθητή βρίσκεται υπό έλεγχο.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν ύποπτο. Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του σχολείου, ο ύποπτος είναι συμμαθητής του θύματος και μεταξύ τους είχαν προσωπικές διαφορές.

«Είχαν μια αντιπαράθεση πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά επιλύθηκε. Τώρα προέκυψε μια διαμάχη η οποία κλιμακώθηκε και βγήκε εκτός ελέγχου με αυτό τον φρικτό τρόπο», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου Καζ Μαζούρι.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Σουηδία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συμμορίες και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό ένοπλης βίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς σε αυτές τις συμμορίες συμμετέχουν και πολλοί ανήλικοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.