ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ρ.Κένεντι για πιθανή ένταξη Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ: «Περιττή πρόκληση και πύλη για άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία»

Πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει η αποκλιμάκωση

Ρ.Κένεντι για πιθανή ένταξη Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ: «Περιττή πρόκληση και πύλη για άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία»

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θεωρεί ότι μια πιθανή ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι μια περιττή πρόκληση. 

«Ο κ. Κένεντι είναι αντίθετος με την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ», είπε η ομάδα Τύπου του.

«Είναι μια περιττή πρόκληση και μια πύλη για άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία και πιθανώς πυρηνική σύγκρουση.

Πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την αποκλιμάκωση αμέσως τώρα, με στόχο μια ειρήνη μέσω διαπραγματεύσεων που σέβεται την ασφάλεια, την κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των μερών». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι η Ουκρανία έχει να ολοκληρώσει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις προτού προσκληθεί στη συμμαχία, αλλά οι εταίροι της G7 δεσμεύτηκαν να παράσχουν στο Κίεβο μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.