ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: Έκρηξη από διαρροή αερίου σε πολυκατοικία – Δώδεκα νεκροί (upd)

Οι περιφερειακές υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι επτά άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο

Ρωσία: Έκρηξη από διαρροή αερίου σε πολυκατοικία – Δώδεκα νεκροί (upd)

(Ανανέωση κειμένου 16:33) Ο αριθμός των νεκρών από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας ανήλθε σε 12, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Οι διασώστες βρήκαν δύο ακόμη πτώματα και συνολικά ο αριθμός των νεκρών έφθασε τους 12» δήλωσαν οι εν λόγω πηγές στο πρακτορείο.

Υπάρχουν επίσης τρεις αγνοούμενοι.

Βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας έδειχναν ένα τμήμα ενός πενταώροφου κτιρίου κατοικιών να έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, με την πρόσοψη του κτιρίου να έχει καταρρεύσει. Κατά πληροφορίες, η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε περίπου 30 διαμερίσματα.


Οι περιφερειακές υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι επτά άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται για τα τραύματα που υπέστησαν από την έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.