ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε σε αεροδρόμιο στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι (βίντεο)

Το μέσο ενημέρωσης SHOT ανέφερε πως ξέσπασε πυρκαγιά στο κτήριο των αφίξεων

Ρωσία: Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε σε αεροδρόμιο στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:46) Αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στο ρωσικό αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι, στη νότια Ρωσία, όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.


Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι, στη νότια Ρωσία ξέσπασε πυρκαγιά σε αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το μέσο ενημέρωσης SHOT ανέφερε πως έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στο κτήριο των αφίξεων και το TASS ανέφερε πως η πυροσβεστική επιχειρεί στο σημείο.

Εικόνες που αναρτήθηκαν σε κανάλια του Χ και του ρωσικού Telegram δείχνουν στήλη πυκνού μαύρου καπνού να υψώνεται από το κτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αιτία της πυρκαγιάς στο αεροδρόμιο κοντά στα γεωργιανά σύνορα δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.