ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ρωσία για νέο γγ ΝΑΤΟ: «Ούτε ο Ρούτε θα αλλάξει την εχθρική προς τη Μόσχα στάση της Συμμαχίας»

Ν.Πεσκόφ: «Αυτή τη στιγμή η συμμαχία αυτή είναι εχθρική απέναντί μας»

Ρωσία για νέο γγ ΝΑΤΟ: «Ούτε ο Ρούτε θα αλλάξει την εχθρική προς τη Μόσχα στάση της Συμμαχίας»

Για τον διορισμό του Μάρκ Ρούτε ως επικεφαλής του ΝΑΤΟ μίλησε το Κρεμλίνο δηλώνοντας πως είναι απίθανο να αλλάξει τη συνολική στάση της συμμαχίας, την οποία η Ρωσία θεωρεί «εχθρική».

 «Λίγες πιθανότητες υπάρχουν η επιλογή αυτή να μπορέσει να αλλάξει το παραμικρό στη γενική γραμμή του ΝΑΤΟ», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. «Αυτή τη στιγμή, η συμμαχία αυτή είναι εχθρική απέναντί μας», πρόσθεσε.

Εξάλλου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε το διορισμό του Ρούτε κάνοντας λόγο για έναν «ισχυρό ηγέτη που σέβεται τις αρχές».

«Ξέρω ότι ο Μαρκ Ρούτε είναι ένας ισχυρός ηγέτης που σέβεται τις αρχές, ο οποίος επέδειξε επανειλημμένα αποφασιστικότητα και όραμα στη διάρκεια των τελευταίων ετών», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας μέσω της X.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο νωρίτερα η ουκρανική προεδρία είχε εκφράσει την ικανοποίησή της για το διορισμό του ολλανδού πρωθυπουργού στη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας τον κρίσιμης σημασίας ρόλο του στην αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.