ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ρωσία: Βορειοκορεάτες στρατιώτες λαμβάνουν ιματισμό

Περί τους 12.000 οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες που έχουν σταλεί στην Ρωσία

Ρωσία: Βορειοκορεάτες στρατιώτες λαμβάνουν ιματισμό

Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την συγκέντρωση Βορειοκορεατών στρατιωτών στην Ρωσία και της παροχής ειδών ιματισμού του ρωσικού Στρατού σε στρατόπεδο, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές πληροφορίες για αποστολή τους στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, η γειτονική της Βόρεια Κορέα έχει ήδη αποστείλει στην Ρωσία περί τους 12.000 στρατεύσιμους οι οποίοι θα συγκροτήσουν τέσσερις Ταξιάρχες πριν ριχτούν στη μάχη της ανατολικής Ουκρανίας.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνουν και δηλώσεις που είχε κάνει ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου Β.Ζελένσκι πριν μερικές ήμερες σύμφωνα με τις οποίες η Πινονγκγιάνγκ στέλνει στρατιωτικό προσωπικό, κάτι που συνιστά μια σημαντική κλιμάκωση της ξένης βοήθειας στην επέμβαση της Μόσχας θέλοντας έτσι να συμπαρασύρει το ΝΑΤΟ σε γενική εμπλοκή όπως προσπαθεί με το επονομαζόμενο «Σχέδιο Νίκης».

«Έχουμε πληροφορίες από τις μυστικές μας υπηρεσίες ότι ορισμένοι αξιωματικοί του βορειοκορεάτικου στρατού βρίσκονται ήδη σε ουκρανικό έδαφος που έχει καταληφθεί προσωρινά από τους Ρώσους εχθρούς. Έτσι εντάχθηκαν στον ρωσικό στρατό», δήλωσε ο Ζελένσκι κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.