ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Ρωσία: Πάνω από 40 νέα πλοία θα παραλάβει το ρωσικό Ναυτικό εντός του 2024

Ο πρόεδρος Β.Πούτιν ανακοινώνει τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του ρωσικού στόλου

Ρωσία: Πάνω από 40 νέα πλοία θα παραλάβει το ρωσικό Ναυτικό εντός του 2024

Η Ρωσία συνεχίζει να ενισχύει το Ναυτικό της με αυξημένες παραδόσεις νέων πολεμικών πλοίων και σκαφών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο αριθμός των νέων πλοίων που θα παραλάβει το Ναυτικό θα υπερβεί τα 40 το 2024, αυξάνοντας τον αριθμό από τα 33 πλοία που παραδόθηκαν το 2023 και τα 24 που παραδόθηκαν το 2022.

Σε συνάντηση για την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας, ο Πούτιν τόνισε τη σημασία του εκσυγχρονισμού του Ναυτικού, συμπεριλαμβανομένων των πλοίων, των αεροσκαφών και των παράκτιων μονάδων, καθώς και της αναβάθμισης της υποδομής των ναυτικών βάσεων.

Ο στόχος είναι να ενισχυθούν οι θέσεις της Ρωσίας σε στρατηγικά σημαντικές περιοχές του παγκόσμιου ωκεανού και να βελτιωθεί δραστικά η μαχητική ικανότητα του Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν υπογράμμισε επίσης τη συνεχιζόμενη διαδικασία επισκευών και βαθιάς ανακατασκευής εξοπλισμού, που αποτελούν μέρος της συνολικής προσπάθειας για την ενίσχυση των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.