ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ρωσία: Στους επτά οι νεκροί από τους εγκλωβισμένους σε φλεγόμενο ινστιτούτο ερευνών κοντά στη Μόσχα (upd)

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς

Ρωσία: Στους επτά οι νεκροί από τους εγκλωβισμένους σε φλεγόμενο ινστιτούτο ερευνών κοντά στη Μόσχα (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 17:05) Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων δύο άνδρες που έπεσαν στο κενό από τους υψηλότερους ορόφους του φλεγόμενου ινστιτούτου ερευνών που βρίσκεται λίγο έξω από τη Μόσχα. 

Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι δεν υπάρχει επαφή με έξι ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί μέσα στο κτίριο.

Μαύρος καπνός υψωνόταν από το κτίριο το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και κάποιοι είχαν εγκλωβιστεί στους πάνω ορόφους.

Κάποιοι φαίνονταν να σπάνε τα τζάμια των παραθύρων.

Ένας άνδρας πήδηξε από τον υψηλότερο όροφο του κτιρίου, ενώ ένας άλλος που έφερε βαριά εγκαύματα επίσης έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε, σύμφωνα με το οπτικό υλικό που πρόβαλε το κανάλι Telegram.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ανέφεραν νωρίτερα ότι περίπου 9 άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο φλεγόμενο κτίριο.

Τουλάχιστον ένα άτομο διασώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.