ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Λαβρόφ: «H Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ»!

Όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Σ.Λαβρόφ: «H Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ»!

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09/16, 23.12); Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πώς «η Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τον αμερικανικό ολοκληρωτισμό, ανέφερε ότι ο Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Τζορτζ Όργουελ «δεν φανταζόταν το βάθος του ολοκληρωτισμού που βλέπουμε τώρα».

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Badr Ahmed Abdel Ati, ο Ρώσος υπουργός είπε ότι παρά τη γόνιμη φαντασία και την ιστορική διορατικότητα του Όργουελ, δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα έμοιαζε ένα ολοκληρωτικό κράτος.

Ο Λαβρόφ είπε: «Ο Όργουελ περιέγραψε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου κράτους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο βάθος του ολοκληρωτισμού που βλέπουμε τώρα στο πλαίσιο του λεγόμενου συστήματος που βασίζεται σε κανόνες».

«Απλώς χρειάζονται δημοκρατία για να δώσουν οδηγίες σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο για το πώς να οργανώσουν τη ζωή τους και μόλις τους πεις: Ας συζητήσουμε και τον εκδημοκρατισμό των διεθνών σχέσεων, η συζήτηση σταματά εκεί».

Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτατος πολιτικός παράγοντας μιας μεγάλης δύναμης αναφέρεται τόσο ξεκάθαρα σε μία μη εκλεγμένοι και μη επιλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτό που υποστήριξε ο Ρώσος YΠΕΞ, είναι η ύπαρξη μίας παγκόσμιας ελίτ η οποία έχει διαβρώσει τους θερμούς τουλάχιστον των δυτικών κρατών και έχει επιβάλει ένα είδος ενιαίας εξουσίας με τελικό στόχο την ίδρυση ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού κράτους.

Στα πλαίσια αυτά η παγκόσμια αυτή ελίτ δεν επιτρέπει και δεν επιθυμεί την άνοδο ανεξάρτητων ηγετών όπως ο Ν.Τραμπ ο οποίος ήδη έχει δεχθεί δύο απόπειρες δολοφονίας.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ αυτό είχε στο μυαλό του όταν προχώρησε στις δηλώσεις αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.