ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σικελία: Σε βάθος 49 μέτρων βρίσκεται το Bayesian – Οι πρώτες εικόνες του βυθισμένου γιοτ (βίντεο)

Το πολυτελές σούπερ γιοτ μήκους 56 μέτρων βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το αιφνίδιο πέρασμα υδροστρόβιλου

Σικελία: Σε βάθος 49 μέτρων βρίσκεται το Bayesian – Οι πρώτες εικόνες του βυθισμένου γιοτ (βίντεο)

Τηλεοπτική εκπομπή της Ιταλίας, έφερε στο «φως» τις πρώτες εικόνες από το βυθισμένο γιοτ Bayesian που βρίσκεται σε 49 μέτρα βάθος.

Σύμφωνα με την εκπομπή Quarta Repubblica στα πλάνα φαίνεται η μεριά του σούπερ γιοτ στην οποία βρέθηκαν οι σοροί των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας.

Η λευκή γραμμή που φαίνεται στο βίντεο είναι αυτή γύρω από το κύτος του Bayesian και τα σκούρα ορθογώνια που έχουν κυκλωθεί είναι τα φινιστρίνια από τις καμπίνες.

Στις εικόνες φαίνεται το γιοτ που έχει κάτσει στον πυθμένα της θάλασσας με τη δεξιά πλευρά του ενώ υπάρχουν και φυσαλίδες από το οξυγόνο ενός δύτη.

Τα πλάνα δημοσιοποιήθηκαν ενώ οι αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας για τον θάνατο των τεσσάρων Βρετανών επιβατών στο ναυάγιο του Αυγούστου

Εκτός της νέας αυτής έρευνας, έρευνες διεξάγονται ήδη από τις ιταλικές Αρχές και από το Marine Accident Investigation Branch, βρετανικό κυβερνητικό οργανισμό αρμόδιο για τα ναυτικά ατυχήματα με την εμπλοκή βρετανικών πλοίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πολυτελές σούπερ γιοτ μήκους 56 μέτρων βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά μετά το αιφνίδιο πέρασμα υδροστρόβιλου. Δεκαπέντε από τους επιβαίνοντες διασώθηκαν, ανάμεσά τους έξι επιβάτες, αλλά επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Το υπό βρετανική σημαία γιοτ είχε αγκυροβολήσει σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Πορτιτσέλο στην Σικελία και «βυθίστηκε με μεγάλη ταχύτητα για λόγους που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί» δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης ο διοικητής της αστυνομίας του Σάφολκ Μάικ Μπράουν.

Το πτώμα του μάγειρα του γιοτ, του Ρεκάλντο Τόμας, ανασύρθηκε γρήγορα. Τα πτώματα των υπόλοιπων έξι, ανάμεσά τους ο 59χρονος βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του Χάνα, εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν από τους δύτες τις επόμενες ημέρες.

Η νέα έρευνα που ξεκίνησε αφορά τον πατέρα και την κόρη, καθώς και δύο ακόμη βρετανούς υπηκόους: τον Τζόναθαν Μπλούμερ, 70 ετών, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Morgan Stanley International, και την σύζυγό του Τζούντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάικ Λιντς, βαθύπλουτος επιχειρηματίας, επονομαζόμενος «ο Βρετανός Μπιλ Γκέιτς», γιόρταζε με την κρουαζιέρα αυτή, μαζί με φίλους, συνεργάτες και δικηγόρους, την αθώωσή του τον Ιούνιο στην δίκη ενώπιον δικαστηρίου των ΗΠΑ για απάτη καθώς τυχόν καταδίκη του θα επέσειε ποινή πολυετούς φυλάκισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.