ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Singapore Airlines: Ένας 73χρονος ο νεκρός από τις αναταράξεις – Έπαθε ανακοπή

Επτά επιβάτες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Singapore Airlines: Ένας 73χρονος ο νεκρός από τις αναταράξεις – Έπαθε ανακοπή

Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της πτήσης Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines.

Ο νεκρός είναι ένας 73χρονος, ο οποίος έπαθε ανακοπή από τις πολύ έντονες αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Εκτός από τον νεκρό, επτά ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάταξη. Συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 30, εκ των οποίων οι 14 είναι στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο τα όσα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Μπαγκόνγκ, οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι επτά άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πτήση θρίλερ της Singapore Airlines που έπεσε σε αναταράξεις ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Σιγκαπούρη.

Επιπλέον 23 άτομα έχουν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων 9 μέλη πληρώματος. 14 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα.

Αναλυτικότερα για το άτομο που έχασε τη ζωή του, στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι είναι άνδρας, Βρετανός, 73 ετών και το πιθανότερο είναι ότι πέθανε από ανακοπή. Ο 73χρονος ταξίδευε με την σύζυγό του η οποία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφερθεί η κατάσταση της υγείας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου της Μπανγκόγκ υποστήριξε ότι το αεροσκάφος έπεσε στο κενό αέρος τη στιγμή που οι επιβαίνοντες έβαζαν τη ζώνη τους, προφανώς εννοώντας ότι αυτή η μεγάλη βουτιά που φαίνεται ότι έκανε το αεροσκάφος συνέβη τη στιγμή που μόλις είχε δοθεί στους επιβαίνοντες οδηγία να κάτσουν στις θέσεις τους και να φορέσουν τη ζώνη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.