ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ο Γ.Πριγκόζιν της Wagner εμφανίστηκε με στολή παραλλαγής στο Μπακχμούτ

Στα 400 μ. από τις ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν

Ο Γ.Πριγκόζιν της Wagner εμφανίστηκε  με στολή παραλλαγής στο Μπακχμούτ

Σε απόσταση 400 μέτρων από τις ουκρανικές θέσεις στο Μπακχμούτ εμφανίστηκε ο επικεφαλής της εταιρείας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν, εν μέσω ανοικτής σύγκρουσης με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι ΣοΙγκού, για την έλλειψη πολεμοφοδίων για τις δυνάμεις της Wagner.

Ο ιδιοκτήτης της Wagner πήγε στο Μπακχμούτ επ΄ ευκαιρία του εορτασμού στην Ρωσία της ημέρας των «υπερασπιστών της Πατρίδας» η οποία γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο Πριγκόζιν έδωσε έτσι με τον δικό του τρόπο απάντηση στο Κρεμλίνο, καθώς δεν είχε προσκληθεί ούτε στην ομιλία του Πούτιν στις 21 Φεβρουαρίου ούτε και στο στάδιο Luzhniki ακριβώς την επομένη, όπου επίσης είχε μιλήσει ο Πούτιν.

«Ήρθαμε εδώ για να χαιρετήσουμε όλους τους πολεμιστές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Μπακχμούτ», είπε αρχικά ο Πριγκόζιν για αν συμπληρώσει:

«Ήρθαμε για να χαιρετήσουμε τους τραυματίες, τους εθελοντές που πολεμούν για την πατρίδα εδώ αλλά και να απευθύνουμε  χαιρετισμό  από εδώ προς όλους τους εργάτες στην Ρωσία που εργάζονται στα εργοστάσια παράγοντας πολεμοφόδιο για τους στρατιώτες μας.

Ήρθαμε να τους χαιρετίσουμε για την ήμερα των υπερασπιστών της Πατρίδας» είπε, ενώ πριν αποχωρήσει από την περιοχή είπε αστειευόμενος:

«Πάμε τώρα να φύγουμε για να μην είναι ο εορτασμός αυτός και ο τελευταίος μας».

Όπως παράλληλα ανέφερε ένας εκ των στρατωιτών που συνόδευσαν τον Πριγκόζιν το κέντρο του Μπακχμούτ βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση προσθέτοντας ΄τι λίγη  ώρα πριν είχαν επιτεθεί και καταλάβει ένα πενταόροφο κτίριο, που βρισκόταν υπο ουκρανική κατοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.