ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στοκχόλμη: Πυροβολισμοί κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία

Βρέθηκε όπλο και ένας κάλυκας

Στοκχόλμη: Πυροβολισμοί κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Στοκχόλμη, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ.

 Η αστυνομία φέρεται να έχει βρει ένα όπλο και έναν κάλυκα.

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης ένας κρότος ακούστηκε στην περιοχή και άμεσα, στις Αρχές, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με την εκπρόσωπος της αστυνομίας, Νάντια Νόρτον.

Δυνάμεις της αστυνομίας με πολλά περιπολικά έσπευσαν στην ισραηλινή πρεσβεία στο Strandvägen της Στοκχόλμης.

Όπως μεταδίδει το TV4 News, η αστυνομία υποψιάζεται ότι υπήρξε πυροβολισμός. Ένα όπλο και ένας κάλυκας βρέθηκαν στην πρεσβεία. Τουλάχιστον δέκα περιπολικά βρίσκονται στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί και σκύλοι ερευνούν την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του έτους η ασφάλεια στην πρεσβεία αυξήθηκε μετά από έναν πυροβολισμό σε κοντινή απόσταση. Τον Μάιο συνελήφθησαν ένοπλοι που είχαν ως στόχο την ισραηλινή πρεσβεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.