ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Γάμος» Κασσελάκη-Τάιλερ ή αλλιώς η ελεύθερη πτώση -χωρίς αλεξίπτωτο- της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού πολιτικού συστήματος...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συγκλονιστικό ολογράφημα μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης για την πορεία της σφαίρας που θα σκότωνε τον Ν.Τραμπ

Πώς οι λεπτομέρειες καθορίζουν την Ιστορία

Συγκλονιστικό ολογράφημα μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης για την πορεία της σφαίρας που θα σκότωνε τον Ν.Τραμπ

Κινητό ολογράφημα με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (Α.Ι.) δείχνει πώς η τύχη του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ Ν.Τραμπ παίχθηκε σε μερικά εκατοστά και σε μια τυχαία ελαφρά κίνηση του κεφαλιού του, όπως είχε σημειώσει το pronews.gr αναλύοντας την φορά του βλήματος. 

Ο δολοφόνος (σκότωσε έναν άνθρωπο, τελικά και τραυμάτισε άλλους δύο εκτός από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ).

Όπως ακριβώς είχαμε σημειώσει «Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ, ήταν πάρα πολύ τυχερός σήμερα καθώς ο λόγος για τον οποίο σώθηκε η ζωή του ήταν ένα ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού του.

Το γύρισμα αυτό και η απόσταση ενός πόντου, που δημιουργήθηκε μεταξύ της σφαίρας και του κεφαλιού, ήταν αρκετά για να μη χάσει τη ζωή του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος δολοφόνος σημάδευε τον δεξιό κρόταφο του πρώην Αμερικανού προέδρου αλλά αυτός γύρισε το κεφάλι του εντελώς τυχαία, προφανώς κοιτώντας προς κάποιους υποστηρικτές του με αποτέλεσμα όχι μόνο να μειωθεί το μέγεθος του στόχου, αλλά να πετύχει τελικά το δεξί αυτί το οποίο και η σφαίρα διαπέρασε».

Δείτε πώς κατέγραψε και αναπαριστά η Α.Ι. την όλη σκηνή βάσει των κινήσεων του Ν.Τραμπ και της κατεύθυνσης της σφαίρας:

 Η Ιστορία γράφεται συχνότατα στις λεπτομέρειες: Αν είχε πετύχει η απόπειρα θανάτωσης με βόμβα κατά του Α.Χίτλερ, αν δεν είχε πετύχει ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, τον Τ.Κένεντι, αν δεν είχε δολοφονηθεί ο αδελφός του Μ.Κένεντι από τον Σιρχάν-Σιρχάν, αν ο 30χρονος John Hinckley. είχε πετύχει να δολοφονήσει τον Ρ.Ρήγκαν (τον πέτυχε στον θώρακα και στο χέρι αλλά τα τραύματα δεν ήταν μοιραία), όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο σφαίρα του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε διαπεράσει το κρανίο του Ν.Τραμπ, όλα θα γράφονταν διαφορετικά από αυτά που θα συμβούν μετά τις 20 Ιανουαρίου 2025…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.