ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Συγκλονιστικό: Βενζινάδικο ανατινάσσεται κι ένας πολίτης αντί να προφυλαχθεί τελικά βιντεοσκόπησε τον… θάνατό του!

Στο Γκρόζνι της Τσετσενίας στην Ρωσία

Συγκλονιστικό: Βενζινάδικο ανατινάσσεται κι ένας πολίτης αντί να προφυλαχθεί τελικά βιντεοσκόπησε τον… θάνατό του!

Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καθώς έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα βενζινάδικο ανατινάσσεται στο Γκρόζνι της Τσετσενίας στην Ρωσία: Ένας πολίτης αντί να προφυλαχθεί τελικά βιντεοσκόπησε τον… θάνατό του!

Η φωτιά η έκταση της οποίας ήταν περίπου 900 τετραγωνικά, ξέσπασε τη στιγμή που αντλούνταν καύσιμα από βυτιοφόρο.

Η έκρηξη όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο ήταν τόσο ισχυρή που ένα βυτιοφόρο εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι εκ των οποίων δύο παιδιά να χάσουν τη ζωή τους.

Ο τρίτος ήταν αυτός που βιντεοσκοπούσε τα πρωτογενής αποτελέσματα της έκρηξης!

Ο τέταρτος νεκρός ήταν ο οδηγός του βυτιοφόρου που έπιασε φωτιά στο βενζινάδικο.

Το υπουργείο Υγείας της Τσετσενίας ανέφερε ότι 5 άτομα αναζήτησαν ιατρική βοήθεια. 

Η Ερευνητική Επιτροπή της Τσετσενίας άνοιξε ποινική υπόθεση για την έκρηξη και τη φωτιά στο βενζινάδικο. Ο Καντίροφ παρακολουθεί προσωπικά την έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.