ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Ληστής και αστυνομικός ανταλλάσσουν πυρά και καταλήγουν και οι δύο νεκροί (σκληρές εικόνες)

Σκηνικό από ταινία σε αμερικανικό ταχυφαγείο

Συγκλονιστικό βίντεο: Ληστής και αστυνομικός ανταλλάσσουν πυρά και καταλήγουν και οι δύο νεκροί (σκληρές εικόνες)

Σκληρό βίντεο που δημοσιεύθηκε στο «Χ» απεικονίζει τη στιγμή που ληστής εισέρχεται με όπλο σε συνοικιακό κατάστημα fast-food σε άγνωστη περιοχή και σημαδεύει πελάτες που κάθονταν σε τραπέζι με σκοπό να τους απειλήσει. 

Αμέσως, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που καθόταν με την παρέα του ανοίγει πυρ με ημιαυτόματο πιστόλι που είχε οπλίσει χωρίς να τον αντιληφθεί ο δράστης.

Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός κυριολεκτικά αδειάζει το γεμιστήρα του πάνω στον κακοποιό, αμέσως μετά καταρρέει, καθώς όπως φαίνεται είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.