ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σύγκρουση δύο αεροσκαφών στην Αυστραλία – «Συντρίμμια έρχονταν από τον ουρανό»

Η συντριβή σημειώθηκε σε δασική έκταση, 55 μίλια νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ

Σύγκρουση δύο αεροσκαφών στην Αυστραλία – «Συντρίμμια έρχονταν από τον ουρανό»

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (26/10) στην Αυστραλία, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους και συνετρίβησαν δύο αεροσκάφη ελαφρού τύπου με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρία άτομα.

Η συντριβή σημειώθηκε σε δασική έκταση, 55 μίλια νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των υπηρεσιών υγείας.


Ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Τίμοθι Κάλμαν, επιβεβαίωσε ότι ένα Cessna 182 με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με ένα αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από κοντινό αεροδρόμιο, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το τραγικό συμβάν είδαν «συντρίμμια να έρχονται από τον ουρανό», δήλωσε ο Κάλμαν στο Australian Broadcasting Corporation.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Associated Press, τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από το Γραφείο Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.