ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνοαμερικανός σύμβουλος Τραμπ, Χρήστος Μαραφάτσος: «Οι Ελληνοαμερικανοί ψηφίζουν Ν.Τραμπ σε ποσοστό 75%»

«Πώς έφτασε τόσο κοντά ο δολοφόνος;» διερωτάται ο επικεφαλής της εκστρατείας Τραμπ για τις μειονότητες

Ελληνοαμερικανός σύμβουλος Τραμπ, Χρήστος Μαραφάτσος: «Οι Ελληνοαμερικανοί ψηφίζουν Ν.Τραμπ σε ποσοστό 75%»

Ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Ελληνοαμερικανός Χρήστος Μαραφάτσος μετέδωσε το κλίμα λατρείας που υπάρχει στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα για τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύπτοντας ότι το 75% των Ελληνοαμερικανών τον στηρίζουν κάτι που βέβαια σε αυτή την συγκυρία δεν αποτελεί είδηση.

Άλλωστε και το 2020 οι Ελληνοαμερικανοί είχαν ψηφίσει σε ποσοστό 60% τον Ν.Τραμπ.

Επίσης αναφέρθηκε και στην δολοφονική απόπειρα και τα κενά που επέτρεψαν στον 20χρονο να πραγματοποιήσει την δολοφονική επίθεση εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. 

«Όλος ο κόσμος υπέστη ένα μεγάλο σοκ από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ» υπογράμμισε αρχικά ο  Μαραφάτσος που είναι υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ για τις μειονότητες.

Απασχολεί το πώς κατάφερε ένας οπλισμένος 20χρονος να φτάσει τόσο κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ

«Υπάρχουν πολλές απορίες για το πώς συνέβη η επίθεση στον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το πώς το κατάφερε αυτό ένας οπλισμένος εικοσάχρονος», επισήμανε.

Αναφέρθηκε και στην γροθιά που ύψωσε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν αποχωρήσει από το πόντιουμ, λέγοντας πώς η κίνησή του ήταν ένα σημάδι ελπίδας για το μέλλον της Αμερικής.

«Αυτή τη στιγμή και μετά απ’ αυτά που συνέβησαν, είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει μια ενωτική πρωτοβουλία και ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι σε αυτή τη γραμμή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.