ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Συνελήφθη ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Abercrombie & Fitch»: Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων

Αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Τρίτη

Συνελήφθη ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Abercrombie & Fitch»: Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της «Abercrombie & Fitch» και της «Abercrombie Mike Jeffries», συνελήφθη και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και διακρατική πορνεία το διάστημα που βρισκόταν στην εταιρεία, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος Forbes.

Ένας εκπρόσωπος των ομοσπονδιακών εισαγγελέων είπε στο CNBC ότι ο Τζέφρις συνελήφθη στη Φλόριντα και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Τρίτη.

Ο Έντουαρντς Χέντερσον, η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τα φερόμενα θύματα, είπε στο Forbes ότι ο Τζέφρις και δύο συνεργάτες του, ο Μάθιου Σμιθ και ο Τζέιμς Τζέικομπσον, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση.

Η Abercrombie & Fitch δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό, αν και οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Τζέφρις και τον Σμιθ στο παρελθόν «αρνήθηκαν κατηγορηματικά» στο BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζέφρις, Διευθύνων Σύμβουλος της Abercrombie & Fitch από το 1992 έως το 2014, κατηγορήθηκε στην περσινή πολιτική αγωγή ότι διοργάνωσε κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης μέσω της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.