ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη ο πρώην Μουφτής της Ιερουσαλήμ για την επιμνημόσυνη δέηση που έκανε για τον Ι.Χανίγια – Δείτε βίντεο 

Ο Ε.Σ.Σάμπρι συνελήφθη ως ύποπτος για υποκίνηση και υποστήριξη της τρομοκρατίας και ανακρίνεται

Συνελήφθη ο πρώην Μουφτής της Ιερουσαλήμ για την επιμνημόσυνη δέηση που έκανε για τον Ι.Χανίγια – Δείτε βίντεο 

Συνελήφθη ο ιεροκήρυκας του τεμένους αλ ‘Ακσα, πρώην Μουφτής της Ιερουσαλήμ, σεΐχη Εκρίμα Σαϊντ Σάμπρι καθώς ηγήθηκε της προσευχής της Παρασκευής μετά την οποία μνημόνευσε τον δολοφονηθέντα ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια.

Η αστυνομία τόνισε ότι ο Σάμπρι συνελήφθη ως ύποπτος για υποκίνηση και υποστήριξη της τρομοκρατίας και ανακρίνεται.

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών Μοσέ Αρμπέλ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να ανακαλέσει την άδεια παραμονής του Σάμπρι λόγω της επιμνημόσυνης δέησής του για τον Χανίγια.

Σε επιστολή που έστειλε στη γενική εισαγγελέα Γκάλι Μπαχαράβ-Μιάρα, ο Αρμπέλ, στην επιχειρηματολογία του τονίζει ότι ο ιεροκήρυκας, σεΐχης Εκρίμα Σαϊντ Σάμπρι, διέπραξε κακουργήματα που αφορούν την ασφάλεια και τη διάρρηξη εμπιστοσύνης.

Το γραφείο της εισαγγελέως ενέκρινε τη διενέργεια έρευνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κήρυγμά του, ο Σάμπρι είπε: «οι κάτοικοι της Ιερουσαλήμ προσεύχονται στον Θεό να ελεήσει τον μάρτυρα. Ζητάμε να λάβει συμπόνια και παράδεισο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.