ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Συνελήφθη ο ράπερ Lil Durk στις ΗΠΑ – Εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας με συμβόλαιο θανάτου

Ο δικηγόρος του 32χρονου ράπερ, Μπράιαν Μπίμπερ, επιβεβαίωσε στο Billboard ότι ο Durk είναι υπό κράτηση

Συνελήφθη ο ράπερ Lil Durk στις ΗΠΑ – Εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας με συμβόλαιο θανάτου

Οι αμερικανικές Αρχές συνέλαβαν τον ράπερ Lil Durk καθώς εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας.

Ο ράπερ από το Σικάγο συνελήφθη στη Φλόριντα το βράδυ της Πέμπτης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με συμβόλαιο θανάτου.

Ο δικηγόρος του 32χρονου ράπερ, Μπράιαν Μπίμπερ, επιβεβαίωσε στο Billboard ότι ο Durk είναι υπό κράτηση.

Το NBC News ανέφερε ότι πέντε άτομα που σχετίζονται με τη hip-hop κολεκτίβα του Lil Durk «Only the Family», συνελήφθησαν με κατηγορητήριο των ομοσπονδιακών αρχών της Καλιφόρνια.

Ο Lil Durk ίδρυσε τη συλλογικότητα για να προωθεί μουσική hip-hop από καλλιτέχνες κυρίως από το Σικάγο. Μέλη της κατηγορούνται για δολοφονία με συμβόλαιο θανάτου που φέρεται να διαπράχθηκε από εκδίκηση για τον θάνατο ενός άλλου μέλους της ομάδας.

Τα μέλη της κολεκτίβας Kavon London Grant (γνωστός και ως Cuz ή Vonnie), Deandre Dontrell Wilson (DeDe) και Asa Houston (Boogie) φέρονται να κατηγορούνται από τις δικαστικές αρχές για συμμετοχή στη δολοφονία.

Άλλα δύο μέλη, οι Keith Jones (Flacka) και David Brian Lindsey (Browneyez), λέγεται ότι συνδέονται με συμμορίες στο Σικάγο.

Το κατηγορητήριο φέρεται να περιλαμβάνει τα αδικήματα της συνωμοσίας και τη διάπραξη φόνου με συμβόλαιο. Στο κατηγορητήριο, οι εισαγγελείς λένε ότι οι πέντε άνδρες είναι πίσω από ένοπλη επίθεση το 2022 στο Λος Άντζελες με στόχο τον ράπερ Quando Rondo (Tyquian Bowman) στην οποία έχασε τη ζωή του ο ξάδερφός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πυροβολισμός διατάχθηκε από εμπλεκόμενο στη συνομωσία που δεν κατονομάζεται ως αντίποινα για ένοπλο επεισόδιο το 2020 στην Ατλάντα, κατά το οποίο συνεργάτης του Rondo φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον ράπερ King Von (Dayvon Bennett) από το Σικάγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.