ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη από πράκτορες του FBI ο ράπερ Σον Κομπς

Άγνωστες μέχρι στιγμής οι κατηγορίες εις βάρος του

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη από πράκτορες του FBI ο ράπερ Σον Κομπς

Συνελήφθη από πράκτορες του FBI ο γνωστός Αμερικανός ράπερ και παραγωγός Σον Κομπς, γνωστός και ως Παφ Ντάντι.

O Κομπς βρισκόταν από την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και συνελήφθη γύρω στις 20:15 το βράδυ τοπική ώρα στο ξενοδοχείο Park Hyatt στο Μανχάταν. Ο τραγουδιστής αιφνιδιάστηκε με την εξέλιξη, μεταδίδει το NBC News.

Άγνωστες μέχρι στιγμής οι κατηγορίες εις βάρος του Σον Κομπς

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι κατηγορίες βάσει των οποίων συνελήφθη ο Κομπς. Ο εισαγγελέας Ντέιμιαν Γουίλιαμς επιβεβαίωσε με δήλωσή του τη σύλληψη του ράπερ βάσει σφραγισμένου κατηγορητηρίου, που υποβλήθηκε από τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. «Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή», είπε ο Ουίλιαμς.

Ο δικηγόρος του Κομπς, Μαρκ Αγκνιφίλο, δήλωσε απογοητευμένος με τη σύλληψη του πελάτη του σημειώνοντας ότι ο 54χρονος συνεργάστηκε με τις Αρχές στην έρευνα και «εγκαταστάθηκε οικειοθελώς στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή αυτών των κατηγοριών».

«Ο Σον «Ντίντι» Κομπς είναι ένα είδωλο της μουσικής, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, τρυφερός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένος φιλάνθρωπος που πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργάστηκε για να ανυψώσει τη μαύρη κοινότητα», ανέφερε η δήλωση. «Είναι ένα ατελές άτομο, αλλά δεν είναι εγκληματίας». «Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο», προστίθεται στη δήλωση του δικηγόρου. Συνεργάτες του ράπερ επιμένουν στην αθωότητά του και λένε ότι «δεν έχει τίποτε να κρύψει», σύμφωνα με το CNN.

Οι έρευνες σε βάρος του Κομπς για σωματεμπορία και σεξουαλικές επιθέσεις

Νωρίτερα φέτος ο Κομπς βρέθηκε στο σταυρόνημα έρευνας για σωματεμπορία με το FBI να πραγματοποιεί εφόδους στα σπίτια του μουσικού στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι τον Μάρτιο.

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο Κομπς βρίσκεται αντιμέτωπος με δέκα μηνύσεις, στις εννέα εκ των οποίων κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση. Αρκετοί από τους ενάγοντες -συμπεριλαμβανομένης και μιας ανήλικης – κατέθεσαν στις ομοσπονδιακές Αρχές στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής, με συμφωνία μεταξύ του ράπερ και της πρώην φίλης του.

Αμερικανικά δίκτυα ανέφεραν τον Μάιο ότι οι ομοσπονδιακές Αρχές ετοιμάζονταν να φέρουν ενώπιον σώματος ενόρκων τους ενάγοντες για να καταθέσουν, μια σημαντική κλιμάκωση της έρευνας που έδειχνε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης κινείτο προς την πιθανή απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Combs.

O ίδιος αρνήθηκε προηγουμένως και επανειλημμένα κάθε αδικοπραγία που αναφέρεται στις μηνύσεις, αλλά ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά τη δημοσίευση νωρίτερα φέτος πλάνων από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έδειχνε τον Κομπς να επιτίθεται βίαια στην πρώην φίλη του, Κασάντρα «Κάσι» Βεντούρα, σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες τον Μάρτιο του 2016. Ένας δικηγόρος τριών από τους κατηγόρους του Κομπς – των Lil Rod, April Lampros και Grace O’Marcaigh – χαρακτήρισε τη σύλληψη του ράπερ «πολυαναμενόμενη».

«Η πολυαναμενόμενη σύλληψη του Σον Κομπς είναι το πρώτο βήμα προς τη δικαίωση των πελατών μας», ανέφερε ο δικηγόρος Τάιρον Μπλάκμπερν σε ανακοίνωσή του χθες το βράδυ. «Αφήνουμε την ποινική πτυχή αυτής της υπόθεσης στα χέρια του λαού και του δικαστικού συστήματος. Όσον αφορά στις αστικές υποθέσεις, περιμένουμε να έρθει η ώρα που θα αποκαλυφθούν τα γεγονότα και θα επιδιώξουμε τη δικαιοσύνη που αξίζει στους πελάτες μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπλάκμπερν είπε ότι αναμένει να εμφανιστούν περισσότερα φερόμενα θύματα του Κομπς. «Ξέραμε ότι αναμενόταν αυτή η εξέλιξη. Τα στοιχεία είναι πολύ ξεκάθαρα και ήταν απλώς θέμα χρόνου. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δικαίωση όλων των θυμάτων του κ. Κομπς, συμπεριλαμβανομένων των πελατών μου. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει», πρόσθεσε ο Μπλάκμπερν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.