ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Στην επιτροπή δεοντολογίας Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέστος

Για “ακραίες” τοποθετήσεις τους

ΣΥΡΙΖΑ: Στην επιτροπή δεοντολογίας   Γεροβασίλη,  Ζαχαριάδης και  Γκλέστος

Στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπουν τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη και Απόστολο Γκλέστο, δώδεκα μέλη της Κέντρικής Επιτροπής λόγω ακραίων τοποθετήσεων τους το τελευταίο διάστημα.

Την παραπομπή τους στο πειθαρχικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο το μέλος της ΚΕ του κόμματος Σοφία Ιντζιάδου η οποία ανέφερε:

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελλοι, ένας για τον καθένα , συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.