ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ. Κρουκς: Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ν.Τραμπ είχε στο στόχαστρό του και την Κέιτ Μίντλετον

Το FBI έδειξε ότι ο Κρουκς είχε «κατεβάσει» φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα κινητά του τηλέφωνα

Τ. Κρουκς: Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ν.Τραμπ είχε στο στόχαστρό του και την Κέιτ Μίντλετον

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει διαδικτυακή έρευνα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας πριν τελικά προχωρήσει στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο άνδρας που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ είχε βάλει αρχικά στο στόχαστρό του την Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, από την έρευνα των αμερικανικών αρχών προέκυψε πως o Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει διαδικτυακή έρευνα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, πριν τελικά προχωρήσει στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Η έρευνα του FBI έδειξε ότι ο Κρουκς είχε «κατεβάσει» φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα δύο κινητά του τηλέφωνα και στον υπολογιστή του.

Η εμμονή του με την βασιλική οικογένεια αποκαλύφθηκε από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στη διάθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν η μοναδική μη Αμερικανίδα πολίτης που εντοπίστηκε στο ιστορικό των αναζητήσεών του Κρουκς, που έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά.

Ο 20χρονος εξέτασε κι άλλους στόχους υψηλού προφίλ, όπως ο Κρίστοφερ Ρέι, διευθυντής του FBI, και ο Mέρικ Γκάρλαντ, γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν επίσης ότι οι συσκευές του Κρουκς περιείχαν εικόνες του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και τις ημερομηνίες των συγκεντρώσεων του Τραμπ και του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Σικάγο τον επόμενο μήνα.

Η ανακάλυψη από το FBI έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη ότι ο Κρουκς είχε γράψει μια δυσοίωνη προειδοποίηση σε μια πλατφόρμα gaming πριν επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Τραμπ.

«Στις 13 Ιουλίου θα είναι η πρεμιέρα μου, παρακολουθήστε καθώς εκτυλίσσεται», έγραψε σε ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.