ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Τ.Μπάιντεν-Μ.Νετανιάχου: Ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία για την απάντηση στο Ιράν – Παρούσα και η Κ.Χάρις

«Στο επίκεντρο είναι οι ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει»

Τ.Μπάιντεν-Μ.Νετανιάχου: Ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία για την απάντηση στο Ιράν – Παρούσα και η Κ.Χάρις

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Τ.Μπάιντεν είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ.Νετανιάχου, σύμφωνα με το γραφείο του τελευταίου, πριν από την απάντηση του Ισραήλ στο χτύπημα που είχε δεχθεί από το Ιράν την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην επικοινωνία, που είχε διάρκεια 50 λεπτά, συμμετείχε και η αντιπρόεδρος Κ.Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών για πρόεδρος.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έλαβε χώρα, ενώ το Ισραήλ προετοιμάζει απάντηση στην πυραυλική επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Ιράν.

Μπάιντεν και Νετανιάχου συνομίλησαν μεταξύ τους για τελευταία φορά στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ολοένα και πιο κοντά φαίνεται πως πλησιάζει το Ισραήλ στην «απάντηση» που σχεδιάζει να δώσει στο Ιράν για την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Σε μια πολύωρη σύσκεψη ασφαλείας στο στρατιωτικό αρχηγείο «Kirya» στο Τελ Αβίβ χθες το βράδυ, ο Μ.Νετανιάχου κατέληξε σε σημαντικές αποφάσεις – μαζί με τους κορυφαίους υπουργούς του, αξιωματούχους ασφαλείας και στρατιωτικούς αξιωματούχους – σχετικά με την επικείμενη επίθεση», τόνισε ένας Ισραηλινός αξιωματούχος στους Times of Israel.

«Προς το παρόν», συνέχισε η πηγή, «στο επίκεντρο είναι οι ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει».

Θυμίζεται πως το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 βαλλιστικούς πυραύλους την περασμένη εβδομάδα και το Ισραήλ θέλει να απαντήσει δυναμικά.

Αξιωματούχοι τόνισαν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Kan ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση έγινε «μια αποφασιστική συζήτηση για το ιρανικό ζήτημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο στάδιο είναι μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Τ.Μπάιντεν και του Μ.Νετανιάχου αργότερα σήμερα, εκεί που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τις αποφάσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.