ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Μπάιντεν σε Β.Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο: «Η Ρωσία δεν θα υπερισχύσει»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίτερα στρατιωτική βοήθεια εκτιμώμενης αξίας 8 δισεκ. δολαρίων

Τ.Μπάιντεν σε Β.Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο: «Η Ρωσία δεν θα υπερισχύσει»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο, ότι η Ρωσία δεν θα επικρατήσει στον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας.

«Η Ρωσία δεν θα υπερισχύσει», διεμήνυσε ο Μπάιντεν από το Οβάλ Γραφείο, 39 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που προβλέπονται αμφίρροπες και ενδέχεται να κρίνουν εν πολλοίς τη συνέχιση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο.

Προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίτερα στρατιωτική βοήθεια εκτιμώμενης αξίας 8 δισεκ. δολαρίων, χωρίς ωστόσο να ανάψει το πράσινο φως – που προσδοκούσε το Κίεβο – για χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς σε επιθέσεις εναντίον ρωσικών εδαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε από την πλευρά του τη νέα δέσμη στρατιωτικής βοήθειας η οποία – όπως είπε – θα διευκολύνει τη «νίκη» της χώρας του στον πόλεμο με τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.