ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Ν.Βανς: «Ο μεγαλύτερος εχθρός των ΗΠΑ είναι η Κίνα»

«Θα επιλύσουμε ταχύτατα τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να ασχοληθούμε με το πραγματικό πρόβλημα» δήλωσε

Τ.Ν.Βανς: «Ο μεγαλύτερος εχθρός των ΗΠΑ είναι η Κίνα»

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Ν.Βανς χαρακτήρισε την Κίνα ως τη μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις από τότε που ονομάστηκε υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δηλώσεις του έγιναν σε συνέντευξη με τον Sean Hannity στο Fox News στις 15 Ιουλίου, υπογραμμίζοντας την πιθανή σκληρή στάση της διοίκησης Τραμπ προς το Πεκίνο αν εκλεγούν.

Ο γερουσιαστής του Οχάιο τόνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα διαπραγματευτεί με τη Μόσχα και το Κίεβο για να επιλυθεί γρήγορα η σύγκρουση στην Ουκρανία, ώστε οι ΗΠΑ να επικεντρωθούν στο «πραγματικό ζήτημα», την Κίνα.

Υπογράμμισε ότι η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα και οι ΗΠΑ είναι πλήρως αποσπασμένες από αυτό.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι η Κίνα δεν έχει σαφή προτίμηση μεταξύ των δύο υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από την πλευρά τους, οι Κινέζοι αντέδρασαν προσεκτικά στις δηλώσεις του Βανς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε πάντα αντίθετοι να χρησιμοποιούνται προεκλογικά τα ζητήματα που σχετίζονται με την Κίνα» είπε σε δημοσιογράφους στο Πεκίνο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Λιν Τζιαν, όπως μετέδωσαν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.