ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τεχεράνη: «Το Ισραήλ πέρασε την “κόκκινη” γραμμή – Η κατάσταση πλέον είναι επικίνδυνη»

Σύσκεψη του Ανώτατου Συμβουλίου Ασφάλειας του Ιράν

Τεχεράνη: «Το Ισραήλ πέρασε την “κόκκινη” γραμμή – Η κατάσταση πλέον είναι επικίνδυνη»

Αξιωματούχος της ιρανικής κυβέρνησης και σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη της χώρας Αλί Χαμενεΐ ο οποίος δεν κατονομάζεται δήλωσε ότι με την σημερινή επιδρομή του Ισραήλ στην Βηρυτό και τον βομβαρδισμό του αρχηγείου της Χεζμπολάχ «το Ισραήλ πέρασε την κόκκινη γραμμή που είχε θέσει το Ιράν και πλέον η κατάσταση είναι επικίνδυνη».

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι σύσκεψη του Ανώτατου Συμβουλίου Ασφάλειας του Ιράν,  που συγκάλεσε ο Αλί Χαμενεΐ όπως αναφέρουν Ιρανοί αξιωματούχοι  στους ΝΥΤ.

Τα κτυπήματα του Ισραήλ κατά τόσο της Χεζπολάχ όσο και του Ιράν είναι απανωτά. Όπως έγινε γνωστό αργότερα  σήμερα ο  διοικητής των δυνάμεων των «Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης» (Al Quids) σε Συρία και Λίβανο, αναφέρεται ότι είναι ανάμεσα στους 300 έως και 400 νεκρούς από τον σημερινό βομβαρδισμό του Ισραήλ στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ στη νότια Βηρυτό.

Την ιδια ώρα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «όλη η Μέση Ανατολή είναι προ ενός πολέμου πλήρους κλίμακας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.