ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι έχει πλέον αρκετό υλικό για την κατασκευή πυρηνικής βόμβας

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για επίθεση

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι  έχει πλέον αρκετό υλικό για την κατασκευή πυρηνικής βόμβας

Η Τεχεράνη δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ για το πυραυλικό της πρόγραμμα, αλλά και για την περιφερειακή πολιτική της, τόνισε υψηλόβαθμος σύμβουλος του ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεϊ

Η Τεχεράνη είναι πλέον τεχνολογικά ικανή για την κατασκευή μιας πυρηνικής βόμβας, αλλά πρέπει ακόμη να αποφασίσει πότε θα την κατασκευάσει, όπως δήλωσε στην αραβική υπηρεσία του Al Jazeera, ο  υψηλόβαθμος σύμβουλος.

«Σε μερικές ημέρες θα είμαστε σε θέση να εμπλουτίσουμε ουράνιο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% και μπορούμε εύκολα να παράγουμε εμπλουτισμένο ουράνιο σε ποσοστό 90%. Το Ιράν διαθέτει τα τεχνικά μέσα για την κατασκευή μιας πυρηνικής βόμβας, αλλά δεν έχει ληφθεί μία απόφαση για την κατασκευή της», δήλωσε ο Καμάλ Καραζί, προσθέτοντας ότι η Τεχεράνη δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ για το πυραυλικό της πρόγραμμα, αλλά και για την περιφερειακή πολιτική της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.