ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Ισραήλ πραγματοποίησε τουλάχιστον έξι βομβαρδισμούς στη νότια Βηρυτό (βίντεο)

Ο απολογισμός των θυμάτων των βομβαρδισμών του Ισραήλ σε όλη την επικράτεια του Λιβάνου ανήλθε σε 95 την Δευτέρα

Το Ισραήλ πραγματοποίησε τουλάχιστον έξι βομβαρδισμούς στη νότια Βηρυτό (βίντεο)

Τουλάχιστον έξι βομβαρδισμούς εξαπέλυσε η ισραηλινή Αεροπορία  σε νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου, της Βηρυτού, περί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του στα λιβανικά σώματα ασφαλείας.

«Έξι ή επτά ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν νότια προάστια της Βηρυτού», είπε η πηγή αυτή, η οποία εκφράστηκε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Ο απολογισμός των θυμάτων των βομβαρδισμών που συνέχισαν να εξαπολύουν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ σε όλη την επικράτεια του Λιβάνου ανήλθε σε 95 χθες Δευτέρα, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα πλήγματα του ισραηλινού εχθρού σκότωσαν 95 ανθρώπους και τραυμάτισαν (άλλους) 172 τις τελευταίες 24 ώρες», τόνισε το υπουργείο σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.