ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλαδή τώρα στην Ρωσία δεν θα διαβάζουν ertnews.gr; To παρατράβηξε ο Πούτιν!

To Ισραήλ ενέκρινε σχέδια εισβολής στον Λίβανο

Παρουσιάστηκαν στρατιωτικά σχέδια από τον ισραηλινό Στρατό

To Ισραήλ ενέκρινε σχέδια εισβολής στον Λίβανο

Οι επικεφαλής της Βόρειας Διοίκησης των IDF, Αντιστράτηγος Όρι Γκόρντιν και ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, Αντιστράτηγος Οντέντ Μπασιούκ, ενέκριναν σχέδια επίθεσης στον Λίβανο, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης της κατάστασης, όπου εγκρίθηκαν επιχειρησιακά σχέδια για μια επίθεση στον Λίβανο.

Οι διοικητές έλαβαν επίσης αποφάσεις για την επιτάχυνση της ετοιμότητας των δυνάμεων στο έδαφος.

Η ανακοίνωση έρχεται εν μέσω συνεχόμενων επιθέσεων από τη Χεζμπολάχ και άλλες παλαιστινιακές τρομοκρατικές ομάδες από τον Λίβανο προς τον βορρά του Ισραήλ, με φόβους για μια ευρύτερη σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί την παρουσία της Χεζμπολάχ στα σύνορά του μετά από τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου και έχει δηλώσει ότι εάν δεν επιτευχθεί διπλωματική λύση, θα προχωρήσει σε στρατιωτική δράση για να ωθήσει τη Χεζμπολάχ βόρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.