ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

To Ισραήλ μεταφέρει στρατεύματα στη μεθόριο με τον Λίβανο υπό το φόβο αντιποίνων της Χεζμπολάχ

Αλεξιπτωτιστές και κομάντος της 98ης μεραρχίας των IDF μεταφέρονται από τη Λωρίδα της Γάζας, όπου μετείχαν σε επιχειρήσεις κατά της Χαμάς, στα σύνορα με τον Λίβανο

To Ισραήλ μεταφέρει στρατεύματα στη μεθόριο με τον Λίβανο υπό το φόβο αντιποίνων της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ ενισχύει εσπευσμένα τις δυνάμεις του στη μεθόριο με τον Λίβανο.

Η απόφαση ελήφθη υπό τον φόβο αντιποίνων της Χεζμπολάχ μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις βομβητών μελών της σιιτικής ισλαμιστικής οργάνωσης, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο εννέα ανθρώπων και τον τραυματισμό σχεδόν 2.800 ακόμη.

Όπως αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ αλεξιπτωτιστές και κομάντος της 98ης μεραρχίας των IDF μεταφέρονται από τη Λωρίδα της Γάζας, όπου μετείχαν σε επιχειρήσεις κατά της Χαμάς, στα σύνορα με τον Λίβανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινοί στρατιώτες της εν λόγω μεραρχίας – που αριθμεί περί τα 10.000 – 20.000 μέλη – θα ενισχύσουν την 36η Μεραρχία υπό τις εντολές της Βόρειας Διοίκησης του στρατού του Ισραήλ σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης με την Χεζμπολάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.