ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Τουρκία: Έκλεισε η θαλάσσια κυκλοφορία στον Βόσπορο

Σημειώθηκε βλάβη σε ρυμουλκό πλοίο - Προσωρινή η αναστολή κυκλοφορίας

Τουρκία: Έκλεισε η θαλάσσια κυκλοφορία στον Βόσπορο

Η θαλάσσια κυκλοφορία ανεστάλη σήμερα στον Βόσπορο μετά από βλάβη που παρουσίασε ένα ρυμουλκό σκάφος κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης ενός πλοίου στη βόρεια είσοδο των Στενών.

Σύμφωνα με την ναυτιλιακή εταιρεία Tribeca, δύο άλλα ρυμουλκά στάλθηκαν για να συνδράμουν στην επίλυση του προβλήματος.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το ρυμουλκό παρουσίασε μηχανική βλάβη, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στον πολυσύχναστο θαλάσσιο δίαυλο του Βοσπόρου.

Η φορτηγίδα «Alexis» υπό σημαία Λιβερίας, ήταν το πλοίο που ρυμουλκείτο και η απομάκρυνσή του από την περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση για την επαναφορά της κυκλοφορίας συνεχίζεται, με την Tribeca να αναφέρει ότι οι αρχές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκαταστήσουν τη ροή το συντομότερο δυνατόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.