ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ο σχεδιαστής της Rolls-Royce – Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

Ο 74χρονος Ί.Κάμερον ήταν γνωστός για τον εκσυγχρονισμό της γκάμας της Rolls-Royce

Τραγικό θάνατο βρήκε ο σχεδιαστής της Rolls-Royce – Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

Ο Ίαν Κάμερον πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Rolls-Royce μαχαιρώθηκε με τραγικό τρόπο στο σπίτι του στη Βαυαρία της Γερμανίας στις 12 Ιουλίου.

Ο 74χρονος Κάμερον ήταν γνωστός για τον εκσυγχρονισμό της γκάμας της Rolls-Royce μετά την εξαγορά της μάρκας από την BMW.

Η τοπική αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε στόχο να κλέψει από τη συλλογή πολύτιμων αυτοκινήτων του Κάμερον, σημειώνοντας ότι τα καλώδια των καμερών παρακολούθησης του σπιτιού είχαν κοπεί.

Η σύζυγος του Κάμερον, Βερένα Κλος, επίσης σχεδιάστρια αυτοκινήτων, κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει σε βοήθεια.

Η BMW και η Rolls-Royce εξέφρασαν βαθύ σοκ και θλίψη για τον θάνατο του Κάμερον, τονίζοντας τον καθοριστικό του ρόλο στον σχεδιασμό εμβληματικών μοντέλων όπως η Phantom και η Ghost.

Ο Κάμερον ξεκίνησε την καριέρα του στον Pininfarina το 1975, μετακόμισε στην BMW το 1992 και του ανατέθηκε ο σχεδιασμός του σπορ αυτοκινήτου Z8 και η συμβολή του στην τρίτη γενιά του Range Rover.

Αφού αποσύρθηκε το 2012, ίδρυσε τη συμβουλευτική του εταιρεία, Ian Cameron Design Partners.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμβολή του Κάμερον στον σχεδιασμό αυτοκινήτων άφησε μεγάλη κληρονομιά, ενώ ο θάνατός του έχει συγκλονίσει τον κόσμο του αυτοκινήτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.