ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρεις νεκροί μετά από ισραηλινό πλήγμα κοντά στην ιρανική πρεσβεία στη Συρία (βίντεο)

Σύμφωνα με τοπικά μέσα η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό είχε στόχο μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης

Τρεις νεκροί μετά από ισραηλινό πλήγμα κοντά στην ιρανική πρεσβεία στη Συρία (βίντεο)

Συριακά κρατικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα της Συρίας, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό είχε στόχο μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης. Το πλήγμα χτύπησε ένα αυτοκίνητο κοντά στην ιρανική πρεσβεία.

Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της σε ισραηλινό πλήγμα.

Η συριακή κρατική τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Σαφάα Άχμαντ», η οποία σκοτώθηκε, «έγινε μάρτυρας στην ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά του το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι «συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαιτίζουν εχθρικούς στόχους, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας, στην επαρχία της Δαμασκού», χρησιμοποιώντας ορολογία που γενικά παραπέμπει σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.