ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τσεχία: Συνελήφθη μαθήτρια που επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα σε δημοτικό σχολείο – Δύο τραυματίες

Η επίθεση έγινε στην πόλη Ντομάζλιτσε στα δυτικά της χώρας

Τσεχία: Συνελήφθη μαθήτρια που επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα σε δημοτικό σχολείο – Δύο τραυματίες

Η Αστυνομία της Τσεχίας, ανακοίνωσε ότι μια μαθήτρια εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε δημοτικό σχολείο, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να τραυματιστούν.

Η επίθεση έγινε στην πόλη Ντομάζλιτσε στα δυτικά της χώρας, κοντά στη μεθόριο με τη Γερμανία.

Σε ανάρτησή της στο Χ, η αστυνομία ανέφερε ότι η μαθήτρια συνελήφθη “μέσα σε λίγα λεπτά”. Μια μαθήτρια επιτέθηκε σε συμμαθητές της με μαχαίρι. Δύο παιδιά τραυματίστηκαν και ενημερώθηκαν οι γονείς τους, πρόσθεσε η αστυνομία.

Η επίθεση σημειώθηκε κατά την δεύτερη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τοπική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά που τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.