ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζέιμς Βανς: «Το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να πολεμήσει την Ρωσία» λέει ο υποψήφιος Αμερικανός αντιπρόεδρος

Τι είχε αναφέρει σε ομιλία του στη Γερουσία

Τζέιμς Βανς: «Το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να πολεμήσει την Ρωσία» λέει ο υποψήφιος Αμερικανός αντιπρόεδρος

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο γερουσιαστής JD Vance (R-OH), ο επιλεγμένος για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές του   2024 GOP, μοιράστηκε ευθέως τις απόψεις του για τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας.

Ο JD Vance μιλώντας στην Γερουσία είχε ξεκαθαρίσει για το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να πολεμήσει τη Ρωσία.

Στα βασικά σημεία της ομιλίας ο  υποψήφιος αντιπροέδρος είπε:

Οι ΗΠΑ δεν έχουν την κατασκευαστική βάση για να στηριξουν ένα πόλεμο με τη Ρωσία.

Δεν κατασκευάζουμε αρκετούς πυραύλους με τέτοια πυκνότητα παραγωγής ετησίως, που απαιτείται για μια σύγκρουση με τη Ρωσία.

Δεν κατασκευάζουμε αρκετά από τα κρίσιμα σημαντικά κελύφη των 155 χλστ.. Οι ΗΠΑ κάνουν ένα κλάσμα των απαιτούμενων για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Ακόμη και με όλη τη δυτική παραγωγή, δεν υπάρχει αρκετή προσφορά.

«Η Ουκρανία έχει ένα μειονέκτημα πέντε προς ένα στις οβίδες πυροβολικού και δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να αυξηθεί το απόθεμα αυτό και δεν μιλάω μόνο για φέτος, αλλά και για την επόμενη χρονιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος υπάρχει τεράστια έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.